Showroom

Ontdek Onze Showroom in Almere: Uw One-Stop Bestemming voor Elektrische Sfeerhaarden en Meer

Welkom bij onze showroom in Almere, waar kwaliteit, stijl en innovatie samenkomen. Als specialisten in elektrische sfeerhaarden bieden wij een breed scala aan producten die niet alleen uw ruimte verwarmen, maar ook een vleugje elegantie toevoegen. Lees verder om te ontdekken wat u kunt verwachten bij een bezoek aan onze showroom.

Waarom Onze Showroom Bezoeken?

 1. Uitgebreid Assortiment: Van moderne tot klassieke ontwerpen, onze showroom biedt een uitgebreide collectie elektrische sfeerhaarden die aan al uw esthetische en functionele behoeften voldoen.
 2. Deskundig Advies: Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het perfecte product. We bieden ook op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen.
 3. Live Demonstraties: Ervaar de kwaliteit en functionaliteit van onze producten uit de eerste hand door middel van live demonstraties.
 4. Toegankelijkheid: Gelegen in het hart van Flevoland, is onze showroom in Almere gemakkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Wat Bieden Wij Aan?

 • Inbouwhaarden
 • 3-zijdige sfeerhaarden
 • vrijstaande sfeerhaarden
 • Schouwen met elektrische sfeerhaard
 • Waterdamphaarden (opti-myst)
 • Voorzethaarden
 • Inzethaarden

Geen Afspraak Nodig

Het beste van alles is dat u geen afspraak nodig heeft om onze showroom te bezoeken. Loop gewoon binnen tijdens onze openingstijden en ontdek de mogelijkheden die wij bieden.

Bezorgservice

Wij begrijpen dat gemak belangrijk is. Daarom bieden wij een eigen bezorgservice aan door heel Nederland en België. U kunt erop vertrouwen dat uw aankoop veilig en efficiënt bij u thuis wordt afgeleverd.

Conclusie

Onze showroom in Almere is meer dan alleen een plek om een elektrische sfeerhaard te kopen; het is een ervaring die u helpt de perfecte sfeer en warmte in uw ruimte te creëren. Wij nodigen u uit om ons te bezoeken en zelf te ontdekken waarom we de voorkeurskeuze zijn voor zoveel tevreden klanten.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze showroom in Almere!

Voor actuele openingstijden en contact informatie kunt u terecht op: Sfeerhaarden Showroom